вторник, 29 января 2013 г.

https://www.gayromeo.com/

Spiritul comunității PlanetRomeo https://www.gayromeo.com/

Încă de la bun început, PlanetRomeo a fost o platformă pentru comunitatea bărbaților gay și bisexuali și pentru persoanele transgender. Suntem un loc pentru întâlniri, sex, prietenii, schimburi de idei și sprijin reciproc. Viața ar trebui să fie o experiență frumoasă și dorim ca acest lucru să se reflecte în comunitatea noastră.

Am început de la nivel local, cu o mică rețea de prieteni din Berlin. Am crescut în scurtă vreme, neașteptându-ne să devenim comunitatea globală care suntem astăzi. Recunoaștem faptul că succesul aduce cu sine noi responsabilități. Ne asumăm aceste responsabilități cu toată seriozitatea și ne place să credem că e unul dintre lucrurile care ne face altfel.

DESPRE NOI


Suntem o firmă gay! Aproape toată lumea care lucrează la PlanetRomeo este fie gay, bi sau transgender. OK, sunt și mici excepții (bineînțeles, nu facem discriminări la angajare) – dar ideea e că toți gândim ca niște gay.

Suntem produsul pe care ți-l dorești.
În esență, PlanetRomeo este doar o platformă. Tu și ceilalți utilizatori sunteți forța întregii operațiuni. Utilizatorii sunt și „creierul” unor operațiuni cheie cum ar fi clasificarea pozelor sau ajutorarea celorlalți utilizatori. Nu uităm niciodată că utilizatorii sunt cei care dau viață Planetei noastre.

Credem în libertatea de exprimare. Mai credem și că libertatea de a comunica nu trebuie să se bazeze pe capacitatea de a plăti. Din acest motiv, ne-am angajat să menținem cele mai importante funcții PlanetRomeo gratuite pentru toată lumea, fără limitele enervante impuse de alte site-uri de profil. Cum ne permitem să facem acest lucru? Simplu. Nu cheltuim sume uriașe pe campanii publicitare. Preferăm să investim cât mai mult în îmbunătățirea serviciului nostru și suntem încredințați că utilizatorii mulțumiți vor aduce la rândul lor alți utilizatori.

Noi înșine folosim PlanetRomeo. Noi înșine avem propriile profiluri personale de PlanetRomeo – așa că știm de la sursă cum funcționează, cu bune și cu rele. Și ne străduim în permanență să-l perfecționăm!

TOLERANȚĂ & RESPECT


Toleranță, respect, deschidere, libertatea de exprimare…. Pentru noi, nu sunt vorbe-n vânt. Fără ele n-ar putea supraviețui o comunitate ca a noastră. Ne dorim ca ușa noastră să fie deschisă pentru cât mai multe persoane. Asta înseamnă oameni de toate naționalitățile, religiile și convingerile politice – de la dreapta la stînga, de la negru la alb, de la activ la pasiv – și toate nuanțele dintre ele. Și din punct de vedere sexual, suntem la fel de deschiși la minte!

Facem tot posibilul pentru a respecta diversitatea și ne așteptăm ca și utilizatorii să facă la fel. Firește că există anumite limite. Nu are voie nimeni sub 18 ani. Rasismul, insultele discriminatorii și cruzimea față de oameni sau animale sunt absolut interzise. De asemenea, nu permitem ca platforma noastră să fie folosită pentru extremism religios sau politic, pentru că asta ar intra în conflict cu principiile fundamentale ale comunității noastre.

În general, nu considerăm că e treaba noastră să le spunem celorlalți cum să se comporte, ce să facă sau să nu facă. Suntem toți adulți și ar trebui să răspundem pentru faptele noastre. Dar intervenim și acționăm ferm când este cazul. Citește lista noastră de termenii de utilizare (Terms of Use) pentru informații detaliate.

SĂNĂTATE


O comunitate sănătoasă este o comunitate puternică și primul pas pentru sănătate este să te informezi temeinic. Din punctul de vedere al sănătății, nevoile bărbaților care fac sex cu bărbați nu sunt adresate întotdeauna așa cum ar trebui, așa că ne-am alăturat în parteneriat cu organizații de profil de prim rang din mai multe țări pentru a oferi informații și sfaturi clare pe PlanetRomeo. Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de sănătatea ta sexuală, citește informațiile din Zona Info sau vorbește în regim de confidențialitate cu un expert în cadrul secțiunii Suport medical.

PLANETROMEO FOUNDATION – SUSȚINEREA COMUNITĂȚII LARGI

În 2003, când PlanetRomeo BV a început să se extindă și să aibă tot mai mult succes, am început să sprijinim financiar mai multe proiecte și cauze nobile ale comunității gay. Din 2009, am decis să facem mai mult de atât, așa că am înființat organizația neguvernamentală PlanetRomeo Foundation. Acest lucru ne-a permis să ne profesionalizăm serviciile și să facem sprijinul PlanetRomeo independent, transparent și mai internațional. PlanetRomeo BV este acum principalul susținător al PlanetRomeo Foundation.

Află mai multe despre PlanetRomeo Foundation aici.

Faptul că ne ajutăm și noi comunitatea este foarte important pentru noi și suntem foarte conștienți că putem să facem acest lucru doar grație utilizatorilor noștri fideli.

Îți mulțumim.

Комментариев нет:

Отправить комментарий