среда, 23 января 2013 г.

CUM DEPISTATI BRONSITA CRONICA

3 stele
11878 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza
Comenteaza
Circa 4,5% din romani tusesc frecvent si au probleme cu plamanii. Aproximativ un milion de persoane sunt bolnave de bronhopneumopatie cronica obstructiva (BPOC), iar aproximativ 200.000 dintre acestea nici nu au fost diagnosticate, sustine prof. dr. Ioan Paul Stoicescu, presedintele Societatii Romane de Pneumologie. O banala raceala (bronsita acuta) netratata deloc sau incorect tratata poate genera instalarea BPOC. Chiar daca radiografiile au aratat ca aveti plamanii sanatosi dar tusiti de multa vreme, trebuie sa stiti ca ati contactat un virus asemanator guturaiului, deci antibioticele nu au efect. Aveti bronsita. Ati luat-o poate din aer, microbii fiind imprastiati de tusea unui om deja bolnav. Bronsita poate fi cauzata si de acidul gastric patruns in plamani in timpul somnului. De asemenea, fumatorii au o predispo-zitie pentru aceasta boala. In special la varstnici, bronsita imbraca forme urate, putand duce chiar si la insuficienta cardiaca. Daca urmati corect tratamentul recomandat de medic, bronsita acuta se vindeca in 5-10 zile. "Bronsitele repetitive, incorect tratate, se cronicizeaza. In special la persoanele trecute de 40 de ani pot aparea complicatii de genul BPOC. Simptomele se recunosc destul de usor. Bolnavul tuseste de peste o luna si face febra. Tratamentul medicamentos e unul de control al bolii, de ameliorare si se bazeaza pe bronhodilatatoare si antiinflamatoare", ne-a declarat prof. dr. Florin Mihaltan, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti. Afectiunea se poate ameliora in cateva luni Medicatia se administreaza doar la recomandarea si sub supravegherea doctorului. Doar cazurile foarte grave necesita internare. Boala se amelioreaza in cateva luni, iar primele semne de imbunatatire se observa dupa 30 de zile. Potrivit specialistilor, un pacient cu bronhopneumopatie cronica obstructiva trebuie sa ia toata viata un tratament de intretinere. Recomandari pe timpul bolii -nu fumati; -evitati atmosfera poluata si frigul; -beti multe lichide; -vaccinati-va antigripal. Sursa: Libertatea.
Anunturi Google
 
Custom Antibodies
Specialise in Phospho and GPCR12-16 week turn around time - www.matf.monash.org
 
Школа Бізнесу - Швейцарія
туризму та готельного менеджментуAкредитовані Навчальні Програми - ua.BHMS.ch/Навчання_в_Швейцарії
 
Управление продажами
Увеличение объема продажвместе с Галактика BI - www.galaktika.ru/bi/
 
Nu ai încă un job
Fiindcă nu ştii cei trei paşi spreo carieră de succes în IT şi design - www.link-academy.com
 
Software-Jewels
Point-of-sale for retail jewellersTotal stock and sell management - www.clarity-success.com
 
 
Citeste mai mult despre: CRONICA  DEPISTATI  BRONSITA 

 
15 lucruri respingatoare care pun pe fuga orice barbat
15 lucruri respingatoare care pun pe fuga orice barbat
Daca iti petreci o mare parte din timp gandindu-te la cum poti sa atragi un barbat, este important sa tii cont si de gesturile care il pot respinge rapid....
 
Frumusetea femeilor, amenintata - vezi care sunt factorii
Frumusetea femeilor, amenintata - vezi care sunt factorii
Femeile au o problema bizara legata de aspectul fizic. Cercetatorii au descoperit ca o anumita zi si ora a saptamanii nu sunt deloc favorabile frumusetii lor.
 
Buchete de mireasa cu aspect vintage
Buchete de mireasa cu aspect vintage
Iti place stilul vintage? Iata cateva buchete de mireasa cu aspect vintage.
 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий